Kapan Iphone 4 Rilis?

Ook is de iPhone 4 dunner en sneller (dankzij de Apple A4-chip) dan de iPhone 3GS. Op 24 juni 2010 werd de iPhone 4 in de Verenigde Staten en een handvol andere landen gelanceerd. Deze generatie iPhone was vanaf 30 juli 2010 in Nederland en België beschikbaar.

Hoe iPhone 4 resetten?

Resetten via toestel:

  1. Tik op ‘Instellingen’.
  2. Tik op ‘Algemeen’.
  3. Scroll naar beneden en tik op ‘Stel opnieuw in’.
  4. Tik op ‘Wis alle inhoud en instellingen’.
  5. Tik op ‘Wis iPhone’.
  6. Tik nog een keer op ‘Wis iPhone’.
  7. Al je gegevens worden nu gewist, dit duurt meestal enkele minuten.

Hoe duur was de iPhone 4?

De Nederlandse prijzen voor een losse iPhone 4 waren als volgt: 16GB iPhone 4 voor €599. 32GB iPhone 4 voor €699.

Welk jaar eerste iPhone?

Op 9 januari 2007, kondigde Steve Jobs de allereerste iPhone aan. Het was het begin van de doorbraak van de smartphone. Want Apple maakte hightech snufjes, zoals touchscreens en apps, toegankelijk voor het grote publiek. Welke iPhones heb jij allemaal gehad?

You might be interested:  Kapan Dilaksanakannya Salat Idul Fitri?

Hoeveel geheugen heeft een iPhone 4?

Hier is je opslagcapaciteit op je iPhone te vinden: Ga naar Instellingen. Tik nu op Algemeen. Navigeer naar iPhone-opslag (of iPad-opslag) Bij IOS 10 of eerder heet dit: “Opslag en iCloud-gebruik” en dan “Beheer opslag” bij “Opslag”

Hoe reset je een iPhone 4 zonder code?

Zoek uw iPhone in de Finder of in iTunes op de computer waarop deze is aangesloten. (Lees hoe u een verbonden iPhone vindt.) Kies ‘Herstel’ wanneer u de opties ‘Herstel’ en ‘Werk bij’ te zien krijgt. Uw computer downloadt software voor uw iPhone en begint het herstelproces.

Hoe reset je je iPhone volledig?

om de iPhone fabrieksinstellingen te herstellen moet uw iPhone minstens 50 procent zijn opgeladen. Ga vervolgens naar: Instellingen > Algemeen. Scrol naar ‘Stel opnieuw in’ en tik op ‘Wis alle inhoud en instellingen’. Bevestig uw keuze en wacht tot de fabrieksinstellingen zijn hersteld.

Wat kan je met een iPhone 4?

De iPhone eerste generatie draait op iOS 3.1.3 – alle iOS-updates die daarna verschenen kun je niet installeren. Je hebt in ieder geval toegang tot de Safari, Berichten, YouTube, Kaarten, Agenda, Mail, Contacten, Aandelen, Weer, Calculator, Notities, App Store, Muziek, Video’s, Foto’s en iTunes.

Hoe duur is de iPhone 5?

De prijzen voor de 32GB en 64GB editie van de iPhone 5 zijn nog niet aangegeven, maar de ‘startprijs’ (dus voor de 16GB editie zonder abonnement) is € 679,-. Naar verwachting kosten de 32GB en 64GB dan respectievelijk € 779,- en € 879,-, omdat Apple in het verleden altijd op deze wijze de prijs liet oplopen.

You might be interested:  Kapan Diperingati Sebagai Hari Pendidikan Nasional?

Hoe groot is de iPhone 4?

Scherm

Schermgrootte 3.5 inch
Aantal kleuren 16 M
Multitouch Ja
Touchscreentechniek Capacitive
Toetsenbordtype Touchscreen

Welke iPhones zijn er geweest?

Modellen en software

Model Kleuren Met versie
iPhone 6 / iPhone 6 Plus Goud, Zilver, Spacegrijs iOS 8.0
iPhone 6s / iPhone 6s Plus Zilver, Goud, Spacegrijs, Roségoud iOS 9.0
iPhone SE iOS 9.3
iPhone 7 / iPhone 7 Plus Gitzwart, Zwart, Goud, Zilver, Roségoud, (PRODUCT)RED iOS 10.0

Wat voor telefoon is de eerste iPhone?

9 januari 2007 was de dag dat Steve Jobs de allereerste iPhone aankondigde: de iPhone 2G. Smartphones begonnen steeds meer door te breken. Dat we tegenwoordig bijna allemaal telefoons met touchscreens en apps gebruiken is te danken aan Apple.

Welk jaar eerste smartphone?

In 1992 kwam in Amerika namelijk de eerste smartphone ter wereld uit, de IBM Simon. Het was de eerste smartphone met een touchscreen, fax en semafoon. In Nederland is deze smartphone nooit verschenen. Het toestel was te vernieuwend voor die tijd en daarom ook geen succes.

Wat kun je met 16 GB?

Een toestel met 16 GB

Gebruik je je iPhone vooral om te bellen en berichtjes te versturen en actief te zijn op social media én ruim je regelmatig overbodige foto’s, muziekbestanden en berichtbestanden op, dan heb je genoeg aan 16 GB.

Is 256 GB opslag genoeg voor iPhone?

Met 256GB opslag heb je genoeg ruimte voor je zelfgemaakte creaties, favoriete series, muziek en al je werkbestanden. 256GB is de ideale opslagcapaciteit voor de grootgebruiker die zich geen zorgen wil maken over ruimtegebrek en geen trek heeft in het opruimen van de iPhone of iPad.

You might be interested:  Kapan Batas Pelaporan Spt Masa Dilakukan?

Heb je aan 64 GB op iPhone genoeg?

Met 64GB heb je genoeg opslag voor basisgebruik. Naast bellen en whatsappen heb je ook een aantal social media apps op je iPhone staan. 64GB is daarnaast genoeg om games te spelen. Je maakt gebruik van streamingdiensten zoals Netflix en Spotify en je neemt geen 4K video’s op.